Gästrum - boka

GästrummetFöreningen har ett enklare gästrum med en trebädds våningssäng för att boende ska kunna ta emot nattgäster. Det går att boka upp till 3 dygn de närmsta 180 dagarna. När en bokning har påbörjats - dörren öppnad efter 15:00 kan ytterligare en natt bokas. Tillträde kl 15:00 första dagen och utflyttning senast kl 12:00 avresedagen. I bokningssystemet är tiden angiven som 15:00-14:59

Hyran för föreningsmedlem är 150 kronor per dygn och betalas i efterhand, debiteras på nästa avgifts/hyresavi. Hyresgästerna i vår förening får hyra för 300 kr per dygn.

Bokas på bokning.knoppen15.se eller bokningstavlan utanför tvättstugan

 

Vad ingår?

Rummet finns i 28E, dörren direkt till vänster på gatuplan. Toalett och handfat finns till vänster i gången in till tvättstugan. I rummet finns täcken och kuddar, ta med sänglinne till gästerna. Trådlös Internetåtkomst finns och koden är anslagen vid bokningstavlan för tvättstugan.

Ansvar

  • Se till att rummet är städat efter dig. Dammsugare finns. Glöm inte toaletten!
  • Släng sopor i sopnedkastet som finns längre in i uppgång 28 E. Med nyckelbrickan kommer ni även in till återvinningsrummet vid garageporten där förpackningar av kartong, plast, glas och metall skall kastas.
  • För att även allergiker ska kunna sova i rummet är rökning och husdjur inte tillåtet i rummet.
  • Om något går sönder - se först om du själv kan åtgärda det. I annat fall rapporterar du skadan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Andra skador än normala förslitningsskador betalas i samband med slutbetalningen för rummet. Om skadan upptäcks senare kan den komma att efterdebiteras.
  • Se till att alla fönster är stängda när du lämnar rummet.